Stranden Gris-Gris

Resor till Mauritius

Att satsa på en långresa som Mauritius betyder att man bestämt sig för att man vill ha ut det där lilla extra av semestern. Kanske är det en efterlängtad semesterresa med familjen, ett högklassigt födelsedagsfirande eller en sagolik bröllopsresa som står på agendan?

Oavsett vad du har för syfte med resan kommer Mauritius vita sandstränder, det lagunblå havet och härliga surfing- eller snorklingsaktiviteter blandat med god mat, spännande shopping och kultur garanterat att leva upp till dina förväntningar. Du och ditt ressällskap kan åka på delfinkryssningar, utforska det kreolska köket, kryssa långsamt mellan öarna i riket, utforska era egna vikar och gömda strandremsor eller bara ligga hand i hand i skuggan av en palm.

Du kommer att känna lugnet sprida sig i kroppen när du hör suset från Indiska Oceanen utanför fönsterrutan när du vaknar på morgonen, och du möts varje dag av ett leende från alla dem du möter. Servicen är god och livstempot präglas av ett ”allting ordnar sig”- motto som är lätt att ta till sig och leva efter. Mark Twain ska en gång i tiden ha sagt att Mauritius kapades först och att himlen sedan skapades som en avbild av denna. Det är faktiskt inte helt osannolikt att han hade rätt.

www.sydafrikaresor.se
Följ med på världens lyxigaste tågresa – kombinerat med Kapstaden, Sydafrikas viner,...
www.sydafrikaresor.se
Kombinera spänningen med boende på en safaricamp och njut av den afrikanska solen vid...
©2024 Mauritiusresor