Le Morne Brabant

Flyg till Mauritius

Att flyga till Port Louis som är huvudstaden på Mauritius från till exempel Arlanda i Stockholm tar cirka 16 timmar. Du får räkna med minst ett byte på den tiden, ofta i till exempel Dubai men det finns givetvis flygbolag som mellanlandar på andra flygplatser. Exempel på flygbolag som flyger sträckan från Stockholm till Port Louis är Air France, Air Mauritius och Emirates Airlines.

Merparten av flygningarna pågår under en hel natt vilket gör att du sover ombord. Detta får flygtiden att kännas lite kortare och dessutom finns oftast möjlighet till annan förströelse på långflygen, så som dvd- eller tv-visning, pyssel för de små resenärerna och ett ständigt flöde av mat och dryck efter behov. Planen är stora och bekväma och personalen ombord är oerhört serviceinriktad och hjälpsam.

På vissa flyg finns möjlighet att i förväg boka plats med extra benutrymme. Detta kan vara skönt om du har problem med ben eller rygg, men oavsett är det viktigt att du kommer ihåg att resa dig upp och röra på kroppen med jämna mellanrum under flygresan. Reser du med barn kan det vara bra att ha med lite underhållning som till exempel böcker eller musik att sysselsätta sig med.

www.sydafrikaresor.se
Res till paradiset Royal Island Resort & Spa och njut av vita stränder, turkosblått...
www.sydafrikaresor.se
På denna resa upplever ni det bästa av två världar – spännande safari i Sydafrikas...
©2024 Mauritiusresor